Volledige service voor de installatie van een warmtepomp

Ook voor de installatie van een warmtepomp kunt u rekenen op onze volledige service. Wij schakelen uw bestaande verwarmingssysteem over of installeren een volledig nieuw systeem. Voor een uiterst scherpe prijs/kwaliteitsverhouding werken we met warmtepompen van het kwaliteitsmerk Atlantic (http://nl.atlantic-belgium.be).

E-peil

Bij een nieuwbouw bespaart u met onze lucht-water warmtepompen tot 16 punten op uw E-peil. Wij installeren een warmtepomp meestal samen met vloerverwarming. De meerprijs in vergelijking met een condensatieketel verdient u op 7 à 8 jaar terug. Wanneer u een warmtepomp combineert met fotovoltaïsche zonnepanelen bespaart u nog meer op uw energiefactuur. Ook hybride systemen – een combinatie met uw traditionele verwarmingssysteem – zijn mogelijk. Met dit systeem bent u klaar voor de nieuwe norm van 2014.

Overschakelen

Als wij uw bestaande verwarmingssysteem overschakelen op een warmtepomp, dan voeren wij alle nodige aanpassingen uit. Verder mag u rekenen op begeleiding en gespecialiseerd advies.

Contacteer ons vandaag nog.