Persoonlijke bouwpartner met totaalservice

AWB Bouwgroep realiseert jaarlijks zo’n 20-tal woningbouwprojecten in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Veel van onze werven vindt u terug in Dessel, maar ook in naburige gemeenten zoals Meerhout, Retie, Arendonk, Balen en Kasterlee zijn we bijzonder actief. Duurzaam en kwaliteitsvol bouwen vormt de rode draad doorheen onze activiteiten.

Bijzondere groepsstructuur

Dankzij onze bijzondere groepsstructuur combineren wij een persoonlijke en flexibele aanpak met de totaalservice die u van een groot bouwbedrijf zou verwachten. Zo bestaat de bouwgroep uit verschillende zelfstandig opererende gespecialiseerde entiteiten die, afhankelijk van elk project, nauw met elkaar samenwerken.

Als Kempens bouwbedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel wordt gedragen, werken wij uitsluitend met Nederlandstalige Belgische vakmannen.

Persoonlijke aanpak

De zaakvoerder van AWB Bouwgroep vormt doorheen het hele project uw persoonlijk aanspreekpunt. Wij werken niet met commerciële vertegenwoordigers die u later in het project niet meer terugziet. U kunt bij de zaakvoerder altijd terecht met uw vragen. Bovendien vindt u hem nog regelmatig op de werf, zeker bij belangrijke momenten zoals de opstart van uw project. AWB Bouwgroep hecht als familiaal bedrijf veel belang aan een persoonlijk contact. Interesse in een kennismakingsgesprek?

Flexibiliteit troef

Flexibiliteit zit in onze bedrijfsgenen. Dat geldt allereerst voor de inhoud van onze projecten. Op vlak van nieuwbouw en renovaties kunnen wij elke bouwstijl aan. Elk project bieden we aan van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur inclusief de volledige afwerking . Ook als u zelf aan de slag wilt, staan we open voor uw ideeën. Verder garanderen we totaaloplossingen of maatwerk in ventilatie, sanitair en CV en dakwerken.

Totaalservice altijd mogelijk

Voor bouwers die hun project volledig zorgeloos willen laten realiseren, biedt AWB Bouwgroep een totaalservice. U krijgt zonder verdere verrassingen vooraf een totaalprijs en een bouwtermijn voor de volledige en kwaliteitsvolle realisatie van uw nieuwbouw of uitbreiding. U kunt een beroep doen op één van de onafhankelijke architecten waarmee wij regelmatig samenwerken of uw eigen architect inschakelen.